Lagervaror skickas samma dag
Kundservice +46 4 064 504 29

Hos S.M Værktøj ApS har vi et stort udvalg af alt inden for kemi.

Visar alla 3 resultat

Mest populære produkter

Kemikalier för olika typer av uppgifter

Som hantverkare finns det ett brett utbud av uppgifter som ska utföras med kemiska medel. Det kan vara allt från lackarbete, rostlösning, spolning av motor, bromsrengöring, glasrengöring, och lim.
Om du ska måla kan vi erbjuda hela 10 liter vit väggfärg från B&J 5, som ingår i den miljömärkta B&J-serien. Serien består av kvalitetsfärg för inomhusbruk av extremt hög kvalitet.
B6J 5 är bland de absolut bästa märkena på marknaden när det gäller väggfärg.
Vi kan erbjuda ett brett utbud av produkter från MA, som har allt inom kemiska medel.
Om du behöver ta bort rost på metallytor kan Mas rostborttagare ta bort rost från skruvar, muttrar och bultar. Rostborttagaren är en högkvalitativ olja och tillsats av MoS2 som innebär att metallytor förblir smorda och säkra. Det kemiska medlet är snabbverkande och har en utmärkt insugningsförmåga, samt rostskyddande egenskaper. Dessutom skyddar den mot skadliga väderförhållanden.
Om du behöver ett glasrengöringsmedel kan du också hitta det här från MA. Det är ett skummande glasrengöringsmedel och är ett universellt rengöringsmedel för rengöring av t.ex. bilfönster, speglar, TV-skärmar, porslin och mycket mer. Det tar snabbt och effektivt bort fett, lim, insekter, smuts, m.m. Den lämnar en blank och skinande yta så att alla dina glasytor är som nya igen.

Stort urval av kemiske medel

Letar du efter kemiska medel till dina arbetsuppgifter? Då har du kommit rätt.
På S.M Verktyg ApS har vi ett stort urval av kemikalier.
Hantverkare utför många olika typer av jobb, och du vet aldrig när du behöver kemiska medel för jobbet. Våra kemiska produkter riktar sig till både privata gör-det-själv-, och professionella hantverkare.
Vi kan garantera att våra kemiska medel inte kommer att göra dig besviken. Vi erbjuder bara det bästa av det bästa på marknaden, så du är garanterad hög kvalitet i de produkter du köper från oss.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Cart
Close

Inga produkter i varukorgen.