Lagervaror skickas samma dag
Kundservice +46 4 064 504 29

Under maskiner hos S.M Verktyg hittar du ett stort urval av både metall- och träbearbetningsmaskiner till verkstaden, som ger ett resultat av ett professionellt arbete.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Mest populære produkter

Maskiner till varje arbetsuppgift

Hos S.M Verktyg kan du hitta massor av maskiner för t.ex. industriell användning, inklusive träsvarvar, som är ganska idealiska att ha i träaffärer eller bara inom räckhåll om du är en gör-det-själv-arbetare. Du kan t.ex. välj Luna BWL 406 träsvarv, som är en bordsmodell med gjuten ram och spindellås. Modellen levereras med allt från drivpinne, drejsystem, pinne med kullager och avgassystem. Träsvarven har elektronisk hastighetskontroll i upp till 6 intervaller. Dessutom är modellen höj- och sänkbar och gjuten i stål, så att den är både praktisk och hållbar.

Om du är i behov av en bandsåg kan vi erbjuda upp till flera varianter. När du väljer bandsåg bör du vara uppmärksam på hur funktionell, användarvänlig och pålitlig bandsågen är. Dessutom är stabilitet i samband med arbetets utförande och precision i träsnideriarbetet avgörande för arbetsprocessen längs vägen och slutresultatet. Du kommer säkerligen att hitta en bandsåg i vårt sortiment som uppfyller alla dessa krav till fullo.

Behöver du istället en universalsåg så har vi även ett urval av dem. T.ex. kan vi erbjuda ytterligare en 3-fas Luna modell 400 V, som är extremt stabil och har en kraftfull klyv- och justeringssåg. Modellen har ett tjockt galvaniserat bord av stålplåt och en pulverlackerad bas. Sågenheten är dubbelmonterad med separat tilt- och höjdjusteringshjul/gängad spindel. Universalsågen är lätt att flytta tack vare ett handtag som kan fällas upp och en uppsättning hjul. Dessutom är justeringsbordet försett med geringslinjal och system som går via justerbara rullar och skenor. Sågen är mycket exakt och ger utmärkta resultat.

Stort sortiment av maskiner

Under maskiner hos S.M Verktyg hittar du ett stort urval av både metall- och träbearbetningsmaskiner till verkstaden, som ger ett resultat av ett professionellt arbete.

Här kan du t.ex. hitta både stationära och halvstationära maskiner stora som små, t.ex. universalsågar, träsvarvar, bandsågar, fräsmaskiner, skivslipmaskiner och mycket mer. Med vårt stora utbud kan du alltså hitta högkvalitativa maskiner med lång livslängd för både privat bruk och för användning på arbetsplatsen, då sådana maskiner är viktiga när man utför snickeriarbeten.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Cart
Close

Inga produkter i varukorgen.