Lagervaror skickas samma dag
Kundservice +46 4 064 504 29

Visar 1–9 av 15 resultat

Loading tool

Mest populære produkter

Stort urval av multifunktions-sågblad

Under kategori multifunktions-sågblad hittar du S.M Verktygs egna urval av tillbehör. Vi har gjort det till en specialitet, att hitta tillbehör i bra kvalitet till överkomliga priser, som gör att du hittar ett differentieret urval av multifunktions-sågblad, där både vårt eget märke RW blades och Bazooka är representerat med flera produkter. När du köper RW Blades multifunktions-sågblad, är du garanterat vårt bästa i kvalitet.
Multifunktions-sågblad är noggrant utvalt från många olika leverantörer, och just därför hittar du produkter här, som sticker ut i jämförelse, med de produkter som du känner till ute på marknaden, just för att vi har lyckats att hitta en optimalt blandning mellan pris och kvalitet.
Förutom RW Blades hittar du också BaZoka multifunktions-sågblad, som är mycket prismedvetna sågblad som riktar sig främst till hobbyhantverkaren.

Vilken typ av sågblad behöver du?

Strukturen på multifunktions-sågblad gör den idealistisk för olika ändamål. Så du bör alltid överväga vilket sågblad du ska använda för respektive ändamål. När det gäller RW Blades är den vanligaste bredd på 34 mm och 68 mm för trä och metall.
Dessa blad kan jämföras med FEIN-Standardblad. Dessutom finns det också en längre version på 78 mm som är både till trä och metall.
Sågblad i trä rekommenderar vi att det används till trä, gips, plast, PVA och
spånskivor. Sågblad i metall rekommenderas det att användas till all metall, trä med spik, gips samt plast och PVS-materialer.

En marknad med många typer av maskiner och sågblad.

Generellt kan man säga att det finns otroligt många tillverkare och väldigt många typer av sågblad ute på marknaden.
De mest vanligaste sågbladen ute på marknaden är FEIN-blad, som även finns i ett brett sortiment.
Därefter har nästan alla tillverkare av el-verktyg kopierat teknologin, eftersom rätten til patent har upphört att gälla. Detta innebär att Milwaukee, Bosch, DeWalt, Makita etc. Har en egen version av multifunktionsmaskin, och eget urval av tillbehör. Ofta hittar man de dyraste tillbehören hos de stora tillverkarna.
På S.M Verktyg har vi valt att leta nån annanstans för och hitta duktiga leverantörer, i både Europa och länderna omkring öst, som specialiserar sig på bara verktyg och tillbehör. Det innebär att vi kan leverera tillbehör av hög kvalitet till ett överkomligt
pris.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Cart
Close

Inga produkter i varukorgen.