Lagervaror skickas samma dag
Kundservice +46 4 064 504 29

Visar 1–9 av 38 resultat

Loading tool

Mest populære produkter

På S.M Verktyg har vi olika typer av elverktyg

Under denna kategori hittar du alla våra verktyg som är eldrivna. Vi har ett brett utbud av elverktyg från Milwaukee, som är ett av de ledande varumärkena på marknaden när det gäller verktygstillverkning. Vi kan erbjuda bl.a. en mängd diamantverktyg samt allt från dammsugare, magnetborrstativ, plåtsax, vinkelslipar och mycket mer.
Här hittar du också en mängd diamantverktyg av professionell kvalitet, och som är särskilt effektiva för att bryta igenom hårda ytor. T.ex. Milwaukee-modellen DCM2-350 C diamantborrmaskin som har en 2-växlad diamantborrmotor. Den har bl.a. en mjukstartselektronik och överlastskydd på motorn. Dessutom har modellen en inbyggd slirbroms och trestegs nedväxling. Diamantborrmaskinen är definitivt ett köp du inte kommer att ångra.

På S.M Verktyg har vi alla typer batteridrivna verktyg

Under denna kategori kan du hitta alla våra verktyg som är batteridrivna. Vi har ett brett utbud av batteridrivna verktyg från Milwaukee, som är ett av de ledande varumärkena på marknaden när det kommer till verktygstillverkning. Vi kan erbjuda allt från sladdlösa bajonettsågar, sladdlösa slagborrmaskiner, sladdlösa cirkelsågar, sladdlösa vinklade dykpistoler, sladdlösa vinkelslipar och sladdlösa fogpistoler samt många andra sladdlösa verktyg.

Vi har alla batteridrivna verktyg du kan tänka dig för både små och stora jobb. Det är viktigt att du väljer rätt verktyg för din uppgift- både för arbetsprestationen, men också för användaren. Överensstämmelsen mellan arbetsuppgifterna och verktyget har stor betydelse. Oavsett vilken typ av batteriverktyg du letade efter kommer du definitivt att hitta det här hos S.M Verktyg.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Cart
Close

Inga produkter i varukorgen.