Beskrivning

Magi i dina öron

AirPods Pro är utformad för att ge dig aktiv brusreducering, med ett alltomfattande ljud och ett transparent ljud så att du kan höra vad som händer runt omkring dig. Den individuella justeringen säkerställer att de är bekväma att bära hela dagen. Som med AirPods är det snabbt och enkelt att ansluta AirPods Pro till din iPhone eller Apple Watch, och de är redo att användas direkt.

Aktiv brusreducering

AirPods Pro är otroligt lätta och  brusreducerande hörlurar som stänger av bullret från din omgivning så att du kan fokusera på det du lyssnar på. Aktiv brusreducering anpassar sig ständigt till ditt örats geometri och öronpropparnas passform, så att världen runt dig blir tyst och du kan koncentrera dig helt på din musik, din podcast eller din telefonsamtal.

Transparent ljud

Aktivera Transparent Sound och dina AirPods Pro öppnar sig för omvärlden så att du kan höra vad som händer runt omkring dig. De inåt och utåtvända mikrofonerna gör det möjligt att stänga av den ljudisolerande effekten av silikonpropparna, så att allt låter och känns naturligt när du t.ex. prata med människor i din omgivning.

Re-designat komfort och passform

Tillsammans med din AirPods Pro får du tre uppsättningar olika koniska hörlurar så att du kan få en individuell passform. De anpassar sig efter ditt örons design och ser till att din AirPods Pro är ordentligt ansluten och helt ansluten, så att du kan få unik brusreducering.

Fantastisk ljudkvalitet

En specialutvecklad driver med stor svängning och låg förvrängning ger en bra bas. Den supereffektiva förstärkaren med ett stort dynamiskt omfång ger rent och otroligt klart ljud, samtidigt som den ger längre batteritid. Och tack vare Adaptive EQ är musiken finjusterad efter dina örons design, vilket ger dig en alltomfattande och konsekvent ljudupplevelse.

Ännu mer av det goda

Den Apple-designade H1-chipet ger ljudbehandlingen en extremt kort latenstid. Och pinnen på din AirPods Pro har en trycksensor som gör det enkelt att styra musik och samtal och växla mellan Active Noise Reduction och Transparent Sound. Med meddelandefunktionen kan Siri läsa dina meddelanden högt på dina AirPods. Och med ljuddelning kan du och en vän dela samma ljudström på två uppsättningar AirPods, så att du kan spela ett spel, titta på en film eller lyssna på en låt tillsammans.

Ytterligare information
Vikt 0,24 kg
Dimensioner 100 × 100 × 45 mm
Mærke

Apple AirPods Pro | Trådlösa hörlurar

Retail price
2.735,00 SEK 2.735,00 SEK
(exkl. beskatta)

Letar du efter ett bättre pris?

Vår försäljningsavdelning kontaktar dig gärna med ett bra erbjudande om du vill köpa Apple AirPods Pro | Trådlösa hörlurar i bulk
Mændgerabat