Beskrivning

Apple Watch Ultra

Gör något utöver det vanliga med en ny Apple Watch Ultra. Den är designad för extrema miljöer utan utrymme för kompromisser. Titanhöljet är testat enligt en militärstandard MIL-STD 810H för att säkerställa bästa möjliga skydd, med vattenresistens ned till 100 meter och IP6X-dammskydd. Apple Watch Ultra är perfekt för att springa, vandra, dyka och andra högintensitetsaktivteter, samt är utrustad med hälso- och aktivitetsmätningsfunktioner på hög nivå som hjälper dig att nå bästa resultat och hålla dig säker.

Kropp
Kanterna på titaniumkroppen är höjda för att helt skydda safirglaslinsen mot sidostötar. Den digitala kronan är större och sidoknapparna är höjda för att göra navigering enkelt i alla miljöer, även med handskar. Den nya actionknappen är enkel att nå och kan helt anpassas efter dina specifika behov.

Skärm
Always-On Retina-skärmen är den största Apple Watch-skärmen någonsin och har en otrolig ljusstyrka på upp till 2000 nit, vilket gör det enkelt att tyda skärmen även i direkt solljus. Wayfinder-urtavlan för Apple Watch Ultra har ett tidsvred med en live-kompass och annan statistik och kan växlas till ett livfullt rött nattläge genom att vrida på den digitala kronan.

Ljud
En 3-vägsmikrofonsuppsättning med maskininlärningsfilter väljer automatiskt de optimala inställningarna för den bästa röstkvaliteten även i blåsiga miljöer. En dubbelhögtalare med ökad volym ger ett högt och tydligt ljud. En nödlägessiren kan aktiveras genom att hålla in actionknappen, vilket gör att klockan sänder ut ett 86dB-ljud som kan höras från upp till 180 meter bort.

Navigering
Dual-band GPS i kombination med Apple-kartor skapar ett högt detaljerat och korrekt navigeringssystem. Den omdesignade Compass-appen håller dig på rätt spår och ger dig en full överblick över höjd, lutning, longitud och latitud genom att vrida den digitala kronan.

Dykning
Apple Watch Ultra kommer med en fullfjädrad dykningsdator och är EN13319-certifierad. Klockan är helt vattentålig ned till 40 meter och har en djupmätare för en korrekt djup- och vattentemperaturdata i realtid. Dykarappen Oceanic+ är utrustad med alla kärnfunktioner för dykning, som dekompressionsgränser, uppstigningshastigheter och säkerhetsstopp, allt med Bühlmann-dekompressionsalgoritmen. All information är ljus, färgkodad och kan enkelt kontrolleras genom att vrida på den digitala kronan.

Blodsyrenivåmätning
Blodsyrenivån är en viktig indikator över din hälsa. Den gör det enklare att förstå hur bra din kropp är på att ta upp syre under fysiskt krävande aktiviteter.

EKG-pulsmätare
En förbättrad optisk pulssensor har information om din vilo-, gång- och träningspuls direkt på skärmen. För att förhindra en vanlig och ofta odiagnostiserad arytmi samlar och visar klockan viktig data för din övergripande hälsa. Ta vara på dess inbyggda elektrokardiogram och håll koll på hälsan.

Säkerhetsfunktioner
Säkerhet är prio nummer ett och därför har Apple Watch Ultra en rad olika nödlägesfunktioner. Bland dessa finns en nödsituations-SOS som aktiveras genom att hålla in sidoknappen, och en automatiserad krasch- och falldetektering som, genom att använda fördelarna med nästa generations accelerator och gyroskop, kan upptäcka när du ramlar och starta ett samtal eller skicka ett meddelande med din plats till din nödkontakt.

Batteri
Det stora batteriet håller dig fullt uppkopplad och igång i upp till 36 timmar med normal användning och upp till 60 timmar med lågeffektinställning.

Passform
Armbandet kan bekvämt passa handleder från 145 till 220 mm omkrets

Kompatibilitet
Denna modell är kompatibel med iPhone 8 och senare med iOS 16 och senare.

Ytterligare information
Mærke

Apple Watch Ultra | 49mm Smartwatch

Retail price
9.800,00 SEK
(exkl. beskatta)

Letar du efter ett bättre pris?

Vår försäljningsavdelning kontaktar dig gärna med ett bra erbjudande om du vill köpa Apple Watch Ultra | 49mm Smartwatch i bulk
Mændgerabat