Beskrivning

Apple Watch Ultra

Ta nästa steg med denna nya Apple Watch Ultra. Designad för extrema förhållanden utan utrymme för kompromisser. Titanhöljet är testat enligt militär standard MIL-STD 810H för att säkerställa bästa möjliga skydd, med vattentäthet på upp till 100 m och IP6X dammskydd. Apple Watch Ultra är perfekt för löpning, vandring, dykning och andra högintensiva aktiviteter. Enheten är även utrustad med hälso- och aktivitetsmätning på högsta nivå, så att du kan uppnå ditt bästa och vara säker.

Ram
Kanterna på titanhöljet är upphöjda för att helt skydda safirglaslinsen från sidokrockar. Den digitala kronan är större och är tillsammans med sidoknappen upphöjd åt sidan för att göra den enkel att använda i alla miljöer, även med handskar. Den nya åtgärdsknappen är lättillgänglig och helt anpassningsbar efter dina specifika behov.

Skärm
Always-On Retina-skärmen är den största Apple Watch-skärmen hittills och ger en fantastisk ljusstyrka på upp till 2 000 nits, så att du enkelt kan läsa i direkt solljus. Wayfinder-skärmen för Apple Watch Ultra har en tidskiva med en livekompass och annan information, och kan växlas till ett livfullt rött nattläge genom att vrida på den digitala kronan.

Ljud
Ett system med tre mikrofoner och maskininlärningsfilter väljer automatiskt de optimala inställningarna för att uppnå bästa röstkvalitet, även i blåsiga miljöer. En dubbel högtalare med ökad volym ger ett högt och tydligt ljud. En nödsiren kan aktiveras genom att hålla ned åtgärdsknappen och avger ett 86 dB ljud som kan höras upp till 180 m bort.

Navigation
Dual-band GPS, i kombination med Apple-kartor, skapar ett mycket detaljerat och exakt navigationssystem. Den omgjorda Compass-appen håller dig på rätt spår och ger dig en fullständig översikt över höjd, lutning, longitud och latitud genom att vrida på den digitala kronan.

Dykning
Denna Apple Watch Ultra kommer med en fullt fungerande dykdator och är EN13319-certifierad. Klockan är helt vattentät upp till 40 meter och har en djupmätare som ger exakta djup- och vattentemperaturdata i realtid. Dykappen Oceanic+ är utrustad med alla centrala dykfunktioner, som t.ex dekompressionsgränser, uppstigningshastigheter och säkerhetsstopp, allt körs på Bühlmanns dekompressionsalgoritm. All information är ljus i färgen, färgkodad och kan enkelt manövreras genom att vrida på den digitala kronan.

Mätning av syrehalt i blodet
Syrenivån i ens blod är en viktig indikator på ens hälsa. Detta gör det lättare att förstå hur väl din kropp absorberar syre under fysiskt krävande aktiviteter.

EKG Pulsmätare
En förbättrad optisk hjärtsensormätare ger information om din vila, gång och träningspuls direkt på displayen. För att förhindra en vanlig och ofta odiagnostiserad hjärtrytmstörning samlar klockan in och erbjuder viktiga data för din allmänna hälsa. Dra nytta av det inbyggda elektrokardiogrammet och ta hand om din hälsa.

Säkerhetsfunktioner
Säkerhet är högsta prioritet, vilket är anledningen till att Apple Watch Ultra har ett antal nödfunktioner. Detta inkluderar en SOS-nödsignal som aktiveras genom att trycka och hålla ned sidoknappen, och en automatisk krock- och falldetektering som, med hjälp av nästa generations accelerator och gyroskop, kan upptäcka när du faller, och starta ett samtal eller skicka ett meddelande med din plats till din kontakt i nödfall.

Batteri
Det stora batteriet håller dig helt uppkopplad och kör i upp till 36 timmar vid normal användning och upp till 60 timmar i lågeffektläge.

Passform
Detta klockarmband i medelstor/stor storlek kan passa handleder från 145 till 220 mm i omkrets.

Kompatibilitet
Denna modell är kompatibel med iPhone 8 och senare med iOS 16 och senare.

Ytterligare information
Mærke

Apple Watch Ultra | 49mm Smartwatch

Retail price
10.400,00 SEK
(exkl. beskatta)