full screen
full screen
full screen
full screen
full screen

Beskrivning

CharBroil PROFESSIONELLv 4400 B Professionell Gasgrill

Grillen med 4 brännare från Professional-serien, är den perfekta grillen i mellanstorlek. Det startas med en knapptryckning. Med hjälp av infraröd teknik värms denna grill upp snabbare, blir varmare och har en jämnare värmefördelning, vilket resulterar i färre flammer,  och saftigare kött. Det är fyra brännare av rostfritt stål.  Gjutjärnsgaller  som garanterar utmärkt prestanda, och perfekta grillmärken. Ett stort emaljerat värmestativ ger plats för bröd och grönsaker. Två stora dörrar i rostfritt stål döljer gastanken och möjliggör extra förvaring.

Egenskaper

  • TRU-Infraröd grillsystem

Upplev välsmakande och saftigare mat varje gång. TRU-Infrared ™ levererar jämn värme, vilket ger snabbare tillagningstider och ingen antändning.

  • Garanti

Vår kvalitet talar för sig själv, 10 års garanti på rostfria brännare, 3 år på grillgallret,  och 2 år på alla andra komponenter.
  • Gjutjärnsgaller.

Hållbar, motståndskraftiga mot rost och lätta att rengöra.
  • Låsbara hjul

Två av grillens fyra hjul kan låsas, vilket säkerställer att grillen sitter fast när du har låst hjulen.
  • Flammskydd i rostrfri stål.

Flammskyddet i rostfritt stå,l skyddar brännaren från droppande fett och hjälper till att fördela värmen.
  • Brödhylla

Använd detta avtagbara galler för att hålla maten varm eller varmt bröd.
  • Sidobrännare

Koka potatis, varm sås eller något annat som passar det du grillar, eller stäng locket och använd ytan som extra arbetsutrymme.
  • Elektrisk tändning

En elektrisk tändning på varje brännare innebär att du kan slå på alla dina brännare med en enda knapptryckning. Ingen användning av tändstickor.

Ytterligare information

Märke

CharBroil PROFESSIONAL 4400 B | Professionel Gasgrill

Varenummer (SKU): 10-234-002

CharBroil PROFESSIONELLv 4400 B Professionell Gasgrill Grillen med 4 brännare från Professional-serien, är den perfekta grillen i mellanstorlek. Det startas med en knapptryckning. Med hjälp av infraröd teknik värms denna grill upp snabbare, blir varmare och har en jämnare värmefördelning, vilket resulterar i färre flammer,  och saftigare kött. Det är fyra brännare av rostfritt stål.  […]

6.150,00 SEK

6.150,00 SEK inkl. moms

På fjernlager 4-7 dagars levering

Se Specifikationer