Beskrivning

Coast XP11R Laddningsbar ficklampa

Alltid tydlig, alltid lätt. COAST XP11R-ficklampan levererar bäst i ljustest tillsammans  med de 4 olika lägen, multi-beam som drivs av COAST ZITHION-X uppladdningsbart batteri. Denna ficklampa är som en arbetshäst med funktioner som strömindikator i realtid och  slide-focusing optical teknologi, som ger ”flood light”, som är ett brett ljus och “spotlight” som är starkt ljus med glidande övergångar mellan de två funktionerna.

Ta den  ficklampan med dig vart du än går. COAST XP11R är en uppladdningsbar Dual Power-produkt som gör det enkelt för användaren och sparar på COASTs uppladdningsbara ZITHION-X ™ -källa, men kan också fungera med 3 X AAA alkaliska batterier (säljs separat) så att du aldrig är utan ljus. Ta bort det uppladdningsbara batteriet för att ansluta eller ladda det med batteriet fortfarande inne i ficklampan, tack vare den integrerade ProTek-laddningsporten och batteriladdningsindikatorn.

XP11R-ficklampan innehåller inte bara funktionen för mellan, hög och låg uteffekt utan också COASTs signatur Turbo-läge för extra kraftfullt ljus för nödsituationer. Det tydligaste ljuset i testet. Denna väderbeständiga och dammavvisande ficklampa är gjord av rostfritt stål och aluminium, som passar bra i handen och kan manövreras med en hand. Mönstrat handtag  för ett solid grepp och ökad komfort.

Med slide-focusing   optik har du flood-to-spot beam shaping  till hands, samt möjligheten att använda lampans Beam Lock för att ställa in ljusstrålen precis som du vill.

Ytterligare information
Vikt 0,3875 kg
Mærke

Coast XP11R | Laddningsbar ficklampa

Retail price
812,00 SEK 812,00 SEK
(exkl. beskatta)

På fjernlager 4-7 dagars levering

SKU Price Quantity
06-125-036

På fjernlager 4-7 dagars levering

812,00 SEK
    0,00 SEK

    Letar du efter ett bättre pris?

    Vår försäljningsavdelning kontaktar dig gärna med ett bra erbjudande om du vill köpa Coast XP11R | Laddningsbar ficklampa i bulk
    Mændgerabat