Beskrivning

Coast XP18R Laddningsbar ficklampa

Var beredd i alla situationer. Denna COAST XP18R-ficklampa levererar  bästa ljustestet tillsammans med de  fyra olika ljuslägen. Flerstrålningsalternativet som drivs av ett COAST ZITHION-Xä uppladdningsbart batteri. Denna ficklampa har en strömindikator i realtid samt slide-focusing optical teknologi  som ger “floodlight”, som är ett brett ljus och “spotlight”, som är starkt ljus med glidande övergångar mellan de två funktionerna.

Övervinn mörkret med ren kraft. Denna COAST XP18R är uppladdningsbar och en uppladdningsbar Dual Power-produkt, som gör det enkelt för användaren och sparar COASTs uppladdningsbara ZITHION-X ™ -källa, men kan också fungera med 6 X alkaliska AA-batterier (säljs separat) så att du aldrig är utan ljus. Ta bort det uppladdningsbara batteriet för att ansluta eller ladda batteriet som fortfarande sitter inne tack vare den integrerade ProTek-laddningsporten och batteriladdningsindikatorn. XP18R-ficklampan innehåller inte bara funktioner för mellan, hög och låg funktioner,  utan också COASTs signatur Turbo-läge för optimalt ljus i mörkret.

Denna  väderbeständiga och dammavvisande ficklampa är gjord av rostfritt stål, och aluminium, som passar bra i handen och kan manövreras med en hand. Mönstrat handtag  för ett solid grepp och ökad komfort.

Med slide-focusing optik har du flood-to-spot beam shaping till hands, samt möjligheten att använda lampans Beam Lock för att ställa in ljusstrålen precis som du vill.

Ytterligare information
Vikt 0,1800 kg
Mærke

Coast XP18R | Laddningsbar ficklampa

Retail price
1.200,00 SEK 1.200,00 SEK
(exkl. beskatta)

På fjernlager 4-7 dagars levering

SKU Price Quantity
06-125-037

På fjernlager 4-7 dagars levering

1.200,00 SEK
    0,00 SEK

    Letar du efter ett bättre pris?

    Vår försäljningsavdelning kontaktar dig gärna med ett bra erbjudande om du vill köpa Coast XP18R | Laddningsbar ficklampa i bulk
    Mændgerabat