Beskrivning

Hoover H-WINE 500

H-WINE vinkylare är designade för att lagra ditt vin på bästa möjliga sätt, vilket garanterar perfekta temperatur- och luftfuktighetsnivåer för att bevara alla dess smak och sensoriska egenskaper. Deras eleganta design och raffinerade uppmärksamhet på detaljer gör dem lämpliga för alla rum, från köket till vardagsrummet.

Invändigt LED Ljus

För att göra dina dyrbara vinflaskor mer synliga med en lägre energiförbrukning.

En elegant och praktisk vinkylare

För att minska effekterna av UV-strålar är Hoovers vinkylare utrustade med speciellt rökt glas. Detta glas reflekterar det mesta av den skadliga UV-strålningen och förhindrar eventuell försämring av vinet.

Låg vibration

Tack vare den högkvalitativa kompressorn når vibrationerna en miniminivå och i kombination med det låga ljudet garanteras ett perfekt förvaringsskick.

G-Klass

I enlighet med den nya energimärkningen är denna vinkällare certifierad i G-klass.

Bambuhyllor från hållbara källor

Hyllorna i H-WINE vinkylare är gjorda av bambu från FSC-certifierade hållbara källor och är inte behandlade eller målade. Detta för att förhindra alla typer av kemisk kontaminering och sensorisk förändring av dina viner.

Avancerat kolfilter

För att säkerställa optimal luftkvalitet inne i skåpet är Hoover vinkylare utrustade med kolfilter. Detta filter reagerar på all lukt och rengör vinrummet perfekt.

Elektronisk panel i din kontroll

Den elektroniska kontrollpanelen på H-WINE vinkylare möjliggör enkel och intuitiv inställning av de mest lämpliga programmen för att bevara dina flaskor: från vitt vin till rött vin, mousserande vin och champagne.

Ytterligare information
Vikt 32 kg
Dimensioner 550 × 490 × 845 mm
Mærke

Spænding (V)

Hoover H-WINE 500 | Vinkylskåp

Retail price
8.199,00 SEK 8.199,00 SEK
(exkl. beskatta)