Beskrivning

Weber Genesis E-425s gasolgrill är en perfekt kompanjon för sommaren och grillfester med vänner och familj. Gasolgrillen har utmärkt kontroll över temperaturen och är enkel att använda, den har 4 gasbrännare, en stor grillyta, expanderbart övre galler och en extra stor brynzon så att du alltid kan tillaga flera rätter samtidigt. Weber Genesis E-425s gasolgrill är kompatibel med Weber Crafted-systemet som ger dig ännu fler möjligheter med matlagningen.

Gasolgrill
Med en gasolgrill får du ännu mer precis kontroll över temperaturen i jämförelse med kol. Den är enkel att använda och med ett knapptryck tänds grillen och du kan börja grilla.

Indirekt grillning
Med tre eller fler gasolbrännare kan du använda metoden indirekt grillning, vilket är perfekt för att tillaga större mat som kyckling, revben och mer.

Bord för förberedelse och servering
Låt dig inte begränsas av storleken av tillagningsytan. Denna grill har ett stort bord för förberedelse och servering som ger en perfekt yta för att tillreda olika tillbehör eller så kan du använda det som ett extra bord.

Brynzon
Tack vare den extra stora brynzonen kan du lägga på flera stekar på grillen samtidigt. Zonen säkerställer att din rätter får den rätta smaken och synliga brynmärken.

Expanderbart övre galler
Få extra urymme för att tillreda olika måltider tack vare möjligheten att expandera det övre gallret. Du kan tillaga huvudrätten och tillbehöret samtidigt och servera gästerna hela måltiden utan att behöva vänta.

Integrerad termometer i locket
Kolla temperaturen inuti grillen under grillprocessen. Locket har en integrerad termometer som gör att du kan titta till temperaturen när du vill.

Weber Crafted-kompatibilitet
Utöka möjligheterna med din grillrutin med tillbehör från Weber Crafted-kollektionen (behöver köpas separat).

Ytterligare information
Mærke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”WEBER Genesis E-425S | gasolgrill”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WEBER Genesis E-425S | gasolgrill

Retail price
19.999,00 SEK 19.999,00 SEK
(exkl. beskatta)

Letar du efter ett bättre pris?

Vår försäljningsavdelning kontaktar dig gärna med ett bra erbjudande om du vill köpa WEBER Genesis E-425S | gasolgrill i bulk
Mændgerabat