Lagervaror skickas samma dag
Kundservice +46 4 064 504 29

Visar 1–9 av 215 resultat

Loading tool

Mest populære produkter

Kap och slipskivor till olika typer av arbete

Det finns en mängd olika uppgifter som utförs med kap och slipverktyg. Det är bra som hantverkare att ha lite av allt till hands, om olika arbetsuppgifter där du kan behöva skärverktyg plötsligt skulle dyka upp.
På S.M Verktyg har vi de bästa produkterna på marknaden som faller under kategorin Kap och Slip. På så sätt garanteras du perfekta resultat i ditt arbete om du köper det från oss.
Om du behöver tigersågsblad, så har vi ett stort urval från Milwaukee, som är vår primära tillverkare för en stor del av alla verktyg. De har många års erfarenhet av verktygstillverkning och är några av marknadsledarna. Våra tigersågsblad är robusta, har en lång, optimal livslängd och är perfekta för snabb sågning. Vi kan erbjuda upp till flera storlekar av tigersågsblad så att du kan hitta det som passar dig och ditt arbete perfekt.
Om du behöver runda sågblad för t.ex. armerad betong, asbestcement eller andra byggmaterial kan vi erbjuda diamantverktyg i form av diamantklingor.
Diamantklingorna är av professionell kvalitet och är extremt effektiva när det gäller skärning genom hårda material. Diamantklingor kan också fungera som multifunktionsblad genom att de kan skära igenom allt som t.ex. granit, tegel, betong och mycket mer. Letar du efter en ny och effektiv diamantklinga, så kan vi på S.M Verktyg hjälpa dig.

Stort sortiment av kap och slipverktyg

Hos S.M Verktyg hittar du ett extra stort sortiment av skärverktyg.
Vi har allt från tigersågsblad, diamantblad, CMT-cirkelsågsklingor och metallborr-satser och alla andra kap och slipskivor du kan behöva.
Våra produkter riktar sig till både privata gör-det-själv-entusiaster och professionella hantverkare.
Allt under denna kategori är av högsta kvalitet och funktionalitet, så du garanteras ett köp du inte kommer att ångra.
På denna sida har vi samlat ett fantastiskt brett urval av kvalitetssäkrade slip och skärskivor.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Cart
Close

Inga produkter i varukorgen.