Lagervaror skickas samma dag
Kundservice +46 4 064 504 29
Letar du efter arbetskläder med bra funktion och hög kvalitet, så har du kommit rätt.
Arbetskläder hos S.M Verktyg har ett stort urval med hög kvalitet, och all slags arbete, till det syfte det ska användas.
När du ska välja arbetskläder är det viktigt att du kan lita på kvaliteten.

Visar alla 2 resultat

Mest populære produkter

Arbetskläder till olika slags arbete

Vårt utbud är allt från arbetsskjortor , arbetsbyxor, Hi-Vis, dräkter,
regnkläder till arbetsjackor. Bland annat har vi också i kamouflagemönster, som passar perfekt året runt i naturen.
Vi har också ett urval av väderbeständiga och slitstarka arbetsjackor med inbyggda värmezoner, och isolerande värmeskikt så att du kan utföra ditt arbete i alla typer av omgivningar.
Det finns också värmejackor från L.Brador och Milwaukee, som har ett brett urval av dessa. Bland annat har de ett smart alternativ för värmejustering, så att du själv kan justera värmen. De insydda värmezonerna distribuerar värme till kroppens kärnområde, och stimulerar blodcirkulationen, som håller dig varm och bekväm i alla typer av väder.
Dessutom erbjuder vi också ett brett urval av Hi-Vis standard skyddskläder till personligt skydd, om du behöver vara mer skyddad och synlig i din arbetsmiljö.
Det är viktigt att komforten från top till tå, och från innersta lagret till yttersta lagret är en vigtig del av arbete.
Därför kan vi också erbjuda ett brett urval av tillbehör till din arbetsgarderob. Vi har bland annat hängslen, bälten, väskor, mössor och strumpor, nästan allt du kan behöva för att du praktiskt och bekvämt ska kunna utföra ditt arbete.

Stort urval av arbetskläder

Letar du kläder med bra funktion och hög kvalitet, då har du kommit rätt. Arbetskläder hos S.M Verktyg har ett stort urval av arbetskläder i hög kvalitet, för all slags arbete och behov. När du väljer dina arbetskläder är det viktigt att kunna lita på kvaliteten. Det garanterar vi genom ett brett sortiment från L. Brador, som utvecklar specialdesignade och slitstarka arbetskläder med hög funktion, bra passform och bekväma att bära så att de inte irriterar dig under ditt arbete.
Arbetskläderna är designat till dom som använder dessa, Vilket gör att det både ser bra ut och samtidigt bekväma att arbeta i.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Cart
Close

Inga produkter i varukorgen.