Lagervaror skickas samma dag
Kundservice +46 4 064 504 29
Hos S.M Verktyg hittar du det mesta inom skyddsutrustning, så du är ordentligt skyddad i samband med arbete som kräver det.

Visar 1–9 av 54 resultat

Loading tool

Mest populære produkter

Stort sortiment av skyddsutrustning

Hos S.M Verktyg ApS hittar du all personlig skyddsutrustning du behöver och att du garanteras fullständigt skydd i samband med mer utsatta arbetsuppgifter. Personlig skyddsutrustning är en term för utrustning som är avsedd att skydda användaren från risker förknippade med arbetets utförande.
Kom alltid ihåg att vara uppmärksam med användning av korrekta säkerhetsåtgärder och skyddsutrustning. Detta gäller särskilt för lite farligare eller riskabla arbetsprocesser.
Vi erbjuder ett brett sortiment för både inomhus och utomhus från tillverkare som använder material av hög kvalitet och har en koppling mellan säkerhet och design.
Även de farligare uppgifterna kan utföras optimalt när du har vidtagit nödvändiga säkerhetsåtgärder och använt lämplig skyddsutrustning, vilket skapar mer arbetsglädje och säkerhet i vardagen. Det är därför vi har satt ihop ett stort urval för dig.
Hela vårt sortiment av personlig skyddsutrustning är i enlighet med danska
arbetsmiljöverket, direktivet och märkningsreglerna, eftersom alla våra tillverkare är marknadsledande.

Værnemidler til enhver opgave

Under arbetets utförande kan du utsättas för ett antal risker. Det är därför det är viktigt att ha rätt skyddsutrustning på plats. Om du letar efter de ultimata skyddsglasögonen, har vi hittat dem åt dig. Ögonskydd måste användas för att undvika skadliga effekter på ögonen. Dessutom finns ögonskydd också för att skydda ögonen från flygande partiklar, damm och stänk eller kemikalier. Den kan också användas för att skydda mot strålning, såsom t.ex. optisk strålning från svetsning eller laser.
Under arbetets utförande kan dina händer också utsättas för ett antal olika risker beroende på vilka arbetsuppgifter du måste utföra. Arbetshandskar bör skydda dina händer från en eller flera typer av negativ påverkan, såsom slitage, slag, klämskador, vibrationer, kyla och värme. Dessutom bör de också skydda mot kemikalier. På S.M Verktyg hittar du ett brett urval av arbetshandskar i många olika material.
Om du letar efter ett par perfekta arbetsskor erbjuder vi ett urval av arbetsskor från L. Brador, som är kända för sin funktionalitet och bekväma passform. Deras produkter utvecklas i samarbete med användarna, så du garanteras hög kvalitet och hållbarhet med dessa arbetsskor.
Dessutom kan vi erbjuda varianter av Arbesko, som använder dyra teknologier som gör skyddsskor extremt säkra och bekväma.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Cart
Close

Inga produkter i varukorgen.