Lagervaror skickas samma dag
Kundservice +46 4 064 504 29

Visar 1–9 av 129 resultat

Loading tool

Mest populære produkter

El-Verktyg till olika typer av arbete

Som hantverkare kan elverktyg användas praktiskt taget var som helst i det dagliga arbetet. Det finns knappast ett elverktyg idag som du inte kan hitta en elektronisk version av.
Oavsett om du är en privat eller professionell hantverkare har vi allt inom elverktyg som du kan behöva. Om du vill ha ett batteridrivet eller ett eldrivet verktyg hitta du båda i vårt sortiment. Vi har elverktyg för alla möjliga uppgifter. Om du saknar en borr eller skruvmejsel, vinkelslip eller slagnycklar har vi det också.
Våra elverktyg finns i flera typer, du kan t.ex. välj mellan en vanlig borr eller en slagborr. Dessutom har våra vinkelslipar olika styrkor och storlekar. så du är garanterad en vinkelslip för alla dina arbetsuppgifter. Vi kan garantera att alla våra produkter utför ett exakt och effektivt jobb.
Alla våra elverktyg riktar sig till både privata och professionella kunder. Våra produkters utmärkta kvalitet gör dem till en glädje att använda i verkstaden eller för privat bruk

Stort sortiment av allt inom el-verktyg

Saknar du elverktyg med lång hållbarhet och lång livslängd? Då har du kommit till rätt ställe.
Hos S.M Verktyg ApS hittar du ett stort urval av allt inom elverktyg, sorterat efter typ i de underkategorierna.
Alla våra elverktyg är noggrant utvalda för kraftfull prestanda, exakt utförande av uppgifter och hög kvalitet.
Vi har allt inom batteridrivna verktyg, elverktyg, test- och mätinstrument,
högkvalitativa batterier och laddare.
Bland annat har vi ett brett utbud av elverktyg från Milwaukee, som är vår ledande tillverkare samt ett mycket populärt varumärke, vilket föredras av många. De har många års erfarenhet av verktygstillverkning av t.ex. el-verktyg. En av de mest attraktiva funktionerna i Milwaukees elverktyg är dess utmärkta funktionalitet och långa hållbarhet. Milwaukees produkter är utvecklade utifrån behoven hos den professionella användaren av elverktyg, vilket skapar en hög kvalitetsstandard.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Cart
Close

Inga produkter i varukorgen.