Lagervaror skickas samma dag
Kundservice +46 4 064 504 29
Letar du efter handverktyg för alla typer av arbetsuppgifter, så har du kommit rätt.
Hos S.M Verktyg hittar du ett brett sortiment av många olika handverktyg. Om du är ute efter handverktyg med kvalitet, så har vi verkligen nåt för dig.

Visar 1–9 av 73 resultat

Loading tool

Mest populære produkter

Handverktyg till olika typer av arbete

Som hantverkare kan handverktyg bli en personlig sak, eftersom man vill ha rätt utrustning för flera olika uppgifter.
Därför har vi samlat ett stort urval av handverktyg så att det finns verktyg för alla, oavsett om man tittar på funktionalitet, form eller färg. Alla våra handverktyg är noggrant utvalda och av hög kvalitet, så du är säker på de bästa tillgängliga handverktygen på marknaden.
Om du letar efter märksnöre och krita, bits, handsågar, hobbyknivar, mätverktyg eller tillbehör kan du hitta allt du behöver här hos oss.
Om du arbetar med bits, kan du köpa vår Magic Bits Set och få full kontroll över alla dina bit skruvar i alla typer av arbetsuppgifter. Dessutom har vi flera olika Magic Bit Torx storlekar på x10, x15, x20, x25, x30 och x40, så du garanteras ett brett utbud av storlekar att välja mellan.
Om du behöver vattenpass, en handsåg eller bara en tillbehörsbehållare, har vi flera kvalitetsprodukter från Milwaukee, vilket är ett varumärke man ofta väljer på grund av deras funktionalitet och kvalitet. Deras produkter kommer alltid att vara ett säkert köp som du inte kommer att ångra.

Stort sortiment av olika typer av handverktyg

Letar du efter handverktyg för alla typer av arbetsuppgifter, då har du kommit rätt.
På S.M Verktyg hittar du ett brett utbud av många olika handverktyg.
Om du letar efter kvalitetshandverktyg har vi definitivt något som passar dig.
Som hantverkare behöver du alla slags handverktyg, och vi är här för att hjälpa dig att få de bästa produkterna som täcker alla dina behov.
Vi har ett stort urval av Milwaukee handverktyg som är ledande inom
verktygstillverkning, Även andra märken. Milwaukee har varit med från början när det gäller verktygstillverkning. Därför är du garanterad bästa möjliga kvalitet på marknaden som du inte kommer att ångra.
Vi kan erbjuda dig allt från handsågar till mätverktyg. Vi har allt du behöver för att skapa optimalt arbete.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Cart
Close

Inga produkter i varukorgen.