Lagervaror skickas samma dag
Kundservice +46 4 064 504 29

På S.M Verktyg har vi ett stort sortiment av tigersågblad/bajonettsågblad till din bajonettsåg.

Visar 1–9 av 11 resultat

Loading tool

Mest populære produkter

Vi har tigersågblad av bästa kvalitet

Om du t.ex. håller på att byta ut gamla fönster och inte har möjlighet att skruva loss karmen eftersom den är helt mjuk, rekommenderar vi att du provar vårt 225 mm rivningssågblad, som äter sig genom trä och allt annat som kan vara av spikar och skruvar. Om du vill istället ha ett tigersågsblad som är ännu mer hållbart, rekommenderar vi vår 225 mm Destroyer som gör arbetet bättre än rivningsblad. Om du däremot behöver kapa i nya karmskruvar, rekommenderar vi att du använder dig av kombisågblad som är finare i kuggningen och därför mer lämplig för sågning i ren metall, för detta kan våra RW 150mm eller 225mm Double Cut-blad rekommenderas.
Vi har tigersågsblad för både metall och trä.
Förutom våra kombisågblad har vi också modeller som fungerar uteslutande på trä eller metall. I vårt utbud av trä-blad hittar du ett 150 mm blad och ett 240 mm blad och för metall hittar du ett 150 mm och 225 mm blad. Det finns också diamant-tigersågblad för tegel, fogar, LECA block och lättbetong. Ett tåligt blad som gör arbetet med att kapa i just dessa material extremt bekvämt. Dessutom finns det ett sticksågblad under samma kategori som är lämplig till trä.
Om du har frågor om vårt sortiment eller vill ha vägledning i valet av tigersågsblad kan du alltid ringa oss på +45 72 22 02 22 eller kontakta oss på

Hos S.M Verktyg har vi ett stort sortiment av tigersågblad

Hos S.M Verktyg har vi ett stort sortiment av tigersågsblad till din tigersåg. Vi säljer främst våra egna varumärken som utgör varumärket Bazoka och RW Blades.
Leverantörerna av sågbladen har valts noggrant utifrån expertis inom området, därför kan du som kund garanteras pris och kvalitetsmedvetna tigersågsblad.
RW-tigersågsblad kännetecknas av att de är förstärkt med 8% kobolt, vilket gör dem extremt robust för den uppgift du står inför, kobolt stärker materialet avsevärt så att bladets hållbarhet ökar. Det största sortimentet kommer från märket BaZoka. Bladen finns för alla typer av arbete. T.ex. kapning i trä och metall, samt kombiblad till rivning och mindre projekt där trä och metall ingår. Ditt val av blad har att göra med vilket material det ska kapas i. Men som utgångspunkt är tandningen på bladet avgörande för vilket material den ska användas till.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Cart
Close

Inga produkter i varukorgen.