Lagervaror skickas samma dag
Kundservice +46 4 064 504 29

Letar du efter material för infästningsarbeten? Då har du kommit rätt. Hos S.M Verktyg kan du hitta allt inom infästning som du kan tänkas behöva.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Mest populære produkter

Fästmaterial för varje uppgift

Det finns många fästprodukter på marknaden idag, men alla produkter är inte lika bra. På S.M Verktyg har vi därför valt att samla alla de bästa märkena och produkterna som vi själva använder. Alla produkter vi erbjuder är testade och godkända. Därför är du garanterad full säkerhet när du använder våra fästmaterial.

Vi har fästmaterial till allt från tegel, fönster, golv, fasader och puts. Hos S.M Verktyg hittar du garanterat fästmaterial som passar dig och alla dina olika uppgifter, vad de än kan innebära. Är du på väg att starta ett byggprojekt och behöver några skruvar speciellt lämpliga för trämaterial? Då kan vi erbjuda utomhusträskruvar från Arvid Nilsson som har cirka 100 års erfarenhet. De är en av de marknadsledande inom infästning och du är garanterad högsta kvalitet, säkerhet och dynamik när du använder deras produkter. Skruvarna har en rostskyddande beläggning, skärspets och fräsribba och de rekommenderas för konstruktionsträ och tryckimpregnerat trä.

Stort urval av material för infästning

Letar du efter material för infästningsuppgifter? Då har du kommit rätt. Hos S.M Verktyg kan du hitta allt inom infästning som du kan tänkas behöva. Oavsett om du arbetar som professionell hantverkare eller privat gör-det-själv entusiast så kommer du utan tvekan att behöva material för att sätta upp olika föremål. Allt vårt fästmaterial är avsett för både proffs och privatpersoner. Vi kan erbjuda ett mycket brett utbud av spik, skruvar, vinklar, spikplåtar, pluggar m.m., samt många andra typer av infästning. Så även om din vägg är av gips eller massivt tegel så har vi alla typer av infästning, så att det du hänger upp också ska hänger stabilt.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Cart
Close

Inga produkter i varukorgen.